Comitor Groep

Uw technologische partner

Sinds 2018 maakt Trinsy deel uit van de Comitor Groep, bestaande uit 5 bedrijven met hun eigen technologische specialisatie en kennis in huis. Op deze manier kunnen we alle soorten bedrijven, groot of klein, ondersteunen op allerlei specifieke niches in het IT-beheer.

Comitor

Comitor wil de meest efficiënte IT-partner zijn voor kmo’s met 50 tot 500 pc-gebruikers. Hiervoor hanteren we een eenvoudige, transparante en integere aanpak.

Trinsy Technics

Trinsy Technics is de vaste IT-partners voor voornamelijk kleinere kmo’s in de provincie Antwerpen. Voor een vast bedrag per maand, geniet u van een efficiënt IT-beheer dat doet wat het moet doen.

Digimedio

Digimedio is uw expert in business software en ERP-systemen. Als Odoo-partner zorgen zij een straffe ERP-implementatie op maat in allerlei soorten sectoren.

Honestus

Net zoals Digimedio, voorziet Honestus ERP-implementatie bij zowel Belgische als buitenlandse bedrijven. Hun missie? Het dagelijkse leven van hun klanten verbeteren door het beheer van bedrijfsprocessen te optimaliseren.

DomusAdmin

DomusAdmin ontwikkelt, installeert en onderhoudt een totaaloplossing voor de woonzorgcentra die proactieve zorg stimuleert. De modules zijn afgestemd op het zorgplan en domotica van de bewoners en de planning en facturatie van de backoffice.

Clear Moon

Clear Moon helpt ondernemers en bedrijven in hun volgende stap naar groei.  Vanuit hun jarenlange strategische business ervaring én hun gedegen kennis van de huidige KMO markt, zijn ze in staat om gedragen en meetbaar advies te geven.